Proiect online

Sărbătoarea de azi are și un frumos aspect religios. Este o ocazie pentru fiecare să mediteze, să spună o rugăciune. Tradițional la liceul nostru în aceste zile se organizau diverse activități cu caracter moral-educațional, cu invitarea persoanelor de cult. Acum când situația epidemiologica nu ne permite să facem acest lucru, colegii au lansat un proiect online ca să vă aducă felicitări în fiecare casă. Autorul proiectului, profesoara de istorie Eugenia Ciutac, conducătorul cercuui de istorie și cei doi actori Diana Țucanov, profesoara de istorie și Vicol Nicolae, elev din clasa 8g3, vă îndeamnă să luați aminte de cele spuse.
La mulți ani, dragi elevi, profesori și părinți!

Sincere felicitări

Stimați colegi, elevi, părinți! Vă aducem sincere felicitări cu ocazia sărbătorilor Hramul orașului și Hramul liceului ”Gaudeamus”și vă dorim să aveți sănătate și să nu pierdeți speranța că totul v fi bine!

faq1-win10

1. In coltul de jos - dreapta (tray), facem Click pe Networks

2. Facem Click pe Network & Internet settings

3. Selectam optiunea "Wi-Fi"

4. Selectam Manage known netwoks

5. Selectam Reteaua si facem Click pe tasta Forget. Repetam procedura pentru toate retelele care incep cu "LTG" din lista de retele salvate (known networks). 

6. Iarasi facem Click pe Networks

7. Din lista, alegem reteaua WiFi dorita, si bifam "Connet automatically"

8. Introduceti parola noua si tastati "Next" pentru a va conecta. 

 

Hramul orașului, Hramul liceului nostru

Toamna de aur au fost celebrate în anul acesta la liceul nostru în alt fel. Nu putem să nu vă oferim tuturor plăcerea de a vedea cum s-au străduit elevii din clasele a V-a și părinții acestora să facă minunatele compoziții din clasele lor. Culorile și darurile toamnei au poposit pe mesele expoziționale să ne spună că Totul va fi bine!

faq1-win8

1. In coltul de jos - dreapta (tray), facem Click pe Networks

2. Facem Click pe View Connetion Settings

3. Selectam Manage known netwoks

4. Selectam Reteaua si facem Click pe tasta Forget. Repetam procedura pentru toate retelele care incep cu "LTG" din lista de retele salvate (known networks). 

5. Iarasi facem Click pe Networks

6. Din lista, alegem reteaua WiFi dorita, si bifam "Connet automatically"

7. Introduceti parola noua si tastati "Next" pentru a va conecta.