April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 
 

Clasa Viitorului - inovații în domeniul educației.

La Instituția Publică Liceul Teoretic "Gaudeamus" a avut loc evenimentul de comunitate, în care profesorii au avut posibilitatea de a se conecta și de a învăța împreună cu colegii din rețeaua Clasa Viitorului, explorând cum tehnologiile pot transforma procesul didactic și pot aduce inovații semnificative în domeniul educației.
A fost o zi plină de inspirație și schimb de idei, unde profesorii pasionați de fizică, chimie și biologie s-au adunat pentru a discuta și a explora noi strategii pentru a integra tehnologiile în activitatea didactică.
Ne-am bucurat să vedem entuziasmul și dedicarea fiecărui participant și suntem mândri că facem parte dintr-o comunitate atât de inovativă și implicată în transformarea educației.
Datorită formatorilor noștri Juc Viorica Tudor Lapp Elena Gurita Victoria Olari fiecare prezentare, fiecare discuție și fiecare întrebare au adus valoare și au contribuit la crearea unei atmosfere de învățare profundă și interactivă.

Clasa Viitorului - training

Training organizat de profesorii din IPLT Gaudeamus în cadrul CNIDE Clasa Viitorului. Formatori Elena Guriță, Victoria Olari, Viorica Juc.

Clasa Viitorului - expoziție de proiecte

Azi la Arena Chișinău, unde au fost invitați profesorii din toată republica, elevii din „Gaudeamus”, împreună cu profesoară Elena Guriță, au demonstrat expoziția de proiecte realizate de ei în cadrul proiectului Clasa Viitorului. Echipă unită! Bravo!

Clasa Viitorului - Pedagogul anului

Astăzi la Gala Laureaților Concursului Republican „Pedagogul anului”, organizată de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova am avut oportunitatea să povestim despre #ClasaViitorului și să arătăm ce înseamnă #ÎnvățămAltfel.
Peste 4000 de profesori au putut interacționa cu elevi și profesori ai școlilor din rețea pentru a afla din prima sursă cum tehnologiile de la Clasa Viitorului transformă lecțiile. Ce proiect inedite și inovatoare pot fi realizate cu ajutorul echipamentelor și cum putem inspira, crea și învăța în Clasa Viitorului.

Noutăți din Clasa Viitorului

La Tabăra Viitorului am văzut cum copiii au învățat să se sprijine unii pe alții și să se bucure împreună de fiecare moment.
Fie că era vorba de excursii în natură, ateliere de creație, jocuri în echipă sau activități sportive, copiii au învățat să-și depășească limitele și să se descopere pe ei înșiși într-un mod nou și captivant. Ei au învățat despre valoarea prieteniei și a importanței de a împărtăși momentele speciale cu ceilalți.
La Tabăra Viitorului, prietenia a fost temelia pe care s-au construit amintiri de neuitat și experiențe magice, iar dacă doriți o astfel de aventură, înregistrați-vă aici https://forms.gle/Fk5bNq5Ahjad9ux26
Vă felicităm pe toți cu ocazia Zilei Internaționale a Prieteniei.