eTwinning la chimie ”Elements”

9 februarie, elevii din IPLT Gaudeamus: Lupu Arina, Braga Daniel-7g4, Șova Daniel, Jila Sofia, Curmei Evelina-7g1 au participat la webinarul în cadrul proiectului eTwinning la chimie ”Elements”.
La întâlnire s-au discutat obiectivele proiectului și s-a marcat Ziua Siguranței pe Internet (tocmai în ajun, 08.02, se marchează Ziua Internațională a siguranței pe Internet).
Au fost pregătite o hartă intelectuală pe platforma https://mm.tt/map și un joc pe platforma Kahoot A fost analizată îndeplinirea sarcinilor proiectului în Twinspace.
Pentru promovarea muncii noastre pe rețelele de socializare, în special pe Facebook și Instagram, elevii au plasat lucrările lor la chimie: postere cu Elementele chimice și Utilizarea lor , Elementele chimice în numele meu, Provenirea elementelor chimice, videourl realizate de ei.
In timpul ședinței online, participanții echipei din liceu, împreună cu elevii din Turcia, Iordania și România au creat norul electronic pe platformă - https://www.menti.com/ la tema: „Ce este eTwinning?” Au vizionat prezentarea despre Ziua Internațională de Protecție pe Internet
(https://mm.tt/map/2173225894?t=AIvsV6CqID) și au participat la crearea hărții intelectuale la tema dată în limba engleză.
Au repetat 10 reguli de aur pentru un internet sigur, pe platforma https://slideplayer.com/slide/12492552/. La finele webinarului toți au participat la jocul pe platforma Kahoot la tema Elementele chimice și importanța lor pentru sănătatea omului.
Profesoara de chimie, coordonatorul proiectului eTwinning, Ludmila Tomnatic