March 2021
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

  • aIMG_9689.JPG
  • careu.jpg
  • DSC01321.JPG
  • DSC02847.JPG
  • DSC_0601.JPG
  • DSC_5853.JPG
  • IMG_0079.JPG
  • IMG_0519.JPG
  • IMG_1122.JPG
  • IMG_1124.JPG
  • IMG_1817.jpg
  • IMG_5066.jpg
  • IMG_6170.jpg
  • IMG_8169.JPG
  • IMG_8462.JPG
  • IMG_9804.JPG
  • IMG_9853.JPG

Gestionarea alimentației

Atunci când organismul se recuperează după COVID-19, acesta are nevoie de mai multă energie, respectiv de hidratare și hrană sănătoasă pentru a-și putea lua tot necesarul de nutrienți, minerale și vitaminele vitale în acest proces. O alimentație corespunzătoare, mai ales pe durata reabilitării, este primordială, iar alimentele de bază necesare organismului sunt exemplificate în imaginea alăturată.

Acțiunea de informare face parte din campania „Suport în reabilitarea fizică și psihologică după COVID-19”, desfășurată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova în parteneriat cu OMS și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare Swiss Cooperation in Moldova. Campania vine în ajutorul persoanelor care au suferit o formă gravă de COVID-19, oferindu-le recomandări și informații utile cu scopul de a le ușura procesul de reabilitare.